Аз съм 28-годишна жена и съм изпълнителен асистент в банка.

...
Аз съм 28-годишна жена и съм изпълнителен асистент в банка.
Коментари Харесай

Жененият ми шеф ме повишава всеки път, когато се опитам да прекратя любовната ни афера

Аз съм 28-годишна жена и съм изпълнителен помощник в банка. Любовникът ми е на 36 години и е върховен управител там.

Имаме връзка от една година и макар че към момента вършим най-горещия и прекрасен секс и се разбираме отлично, когато сме сами, виждам, че си изгубвам времето с него. През седмицата той живее на квартира, а през уикенда се прибира в фамилния си дом, тъй като брачната половинка му отхвърля да се реалокира в града.

 секс спекулация

Той заобикаля да приказва за нея, като се изключи че от време на време признава, че тя е " сложна и егоистична ".

Аферата ни стартира една вечер, откакто той ме попита дали желая да пием по нещо след работа. Нещата се проточиха и след заведението се съгласих да се преместим в жилището му, с цел да изчакам таксито си.

Отворихме бутилка вино и скоро по-късно започнахме да се целуваме на дивана. Той беше необикновен и правихме секс тъкмо там.

Оттогава се срещаме най-малко три пъти седмично. Проблемът е, че въпреки и да не харесва жена си, в никакъв случай няма да я напусне поради 11-годишната им щерка.

 секс спекулация

Първия път, когато желаех да прекратим всичко това, той ме увеличи от секретарка в изпълнителен помощник.

Втория път провежда спа уикенд за мен и приятелите ми като длъжностен бонус, а третия път ме възнагради с великодушен паричен бонус.

Има и още един прелъстителен човек в работата ми, който е на 29 години. Излизали сме няколко пъти. Той знае, че имам връзка, само че очевидно изчаква да види до каква степен ще стигнат нещата. Изпитвам някакво привличане към него, само че не дръзвам да се впусна в такава игра.

Чудя се: кого да избера?

 секс спекулация

Психологът поучава:

" Знаеш, че моят отговор в никакъв случай няма да бъде: " Избери женения ухажор ". Този човек е отвън обсега ти.
Вече си схванала, че този мъж няма да напусне брачната половинка си, тъй че тази връзка е обречена на неуспех рано или късно. Със сигурност тези служебни почерпки и привилегии са дребна разтуха за самотата, която чувстваш.

Приключи с този женен мъж и дай пространство да развиеш личните си ползи и другарства, само че не бързай да се впускаш в друга връзка.

Вземи си глътка въздух и в случай че към момента искаш да намериш специфичен човек за сериозна връзка, тогава можеш да проучиш дали ти и твоят сътрудник може да имате бъдеще - стига връзките на работното място да не ти попречат на работата. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР