Аз с Путин винаги съм бил в много добри отношения

...
Аз с Путин винаги съм бил в много добри отношения
Коментари Харесай

Борисов: С Путин винаги съм бил в много добри отношения, дори когато сме се карали

" Аз с Путин постоянно съм бил в доста положителни връзки персонални, даже когато сме се карали ". Така министър председателят Бойко Борисов отговори на говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, която му предложи съветско поданство, с цел да може да гласоподава за съветски президент.

Коментарът на Захарова бе във връзка казани преди към две седмици на конгрес на Европейската национална партия и след това публикувани във " Facebook ", шеговити думи на Борисов: " В света има две неща, които не се избират: родителите и президента на Русия ".

" Много пъти сме се шегували. За един политик – изключително толкоз години сполучлив, има доста вицове. И на мен ми описват вицове за мен. Аз анекдот споделих. Пошегувах се ", изясни Борисов в петък.

" Този анекдот важи и за Ангела Меркел, и за мен ", сподели Борисов и добави, че самоиронията е доста значимо качество за политиците.

Няколко часа по-рано вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева дефинира изявата на Захарова като " нелепа смешка ".

Тя показа учудването си, че Захарова е повдигнала въпроса близо три седмици след изявлението на Борисов.

" Реакция би трябвало да има на подобаващото равнище, не мисля, че на българския министър отива да дава отговор на представител ", сподели Захариева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР