Аз просто съм изтеглил министри, за да се развали правителство

...
Аз просто съм изтеглил министри, за да се развали правителство
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Не съм развалял правителство, аз изтеглих министри

Аз просто съм изтеглил министри, с цел да се скапе държавно управление би трябвало да има други дейности, други ходове, аз просто съм изтеглил министри. Това не е повреждане на държавното управление. Така водачът на " ИТН " разяснява решението си от по-рано тази седмица партията му да напусне ръководещата коалиция

В изявление пред журналиста от " Дарик " Константин Вълков, Трифонов уточни, че най-големият компромис, който е направил досега в политическо отношение е това, че е взел участие в коалиция с Българска социалистическа партия.

Лидерът на Има Такъв Народ сподели, че решението му е било " избор сред неприятно и по-малко неприятно " и упрекна ръководещите, че " се държат по метод, който не е съдружен ", а държанието им е " безочливо и безконтролно ".

" Продължаваме промяната ръководят като ГЕРБ. Те са същите - еднолично желаят да ръководят. В случая по-скоро е двулистично ", сподели Трифонов по адрес на премиера Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев.

Той още веднъж упрекна Петков по позицията му за Република Северна Македония и сподели, че министър председателят не е чул препоръките за Скопие и е приказвал други неща пред европейските водачи в разред с българската позиция по въпроса.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР