Аз приятели нямам, защото всеки приятел иска нещо да се

...
Аз приятели нямам, защото всеки приятел иска нещо да се
Коментари Харесай

Премиерът поряза Виктор Николаев: Какво стана с острова, който като бухалка размахвахте?!

Аз другари нямам, тъй като всеки другар желае нещо да се добере, да си свърши работата. Падението на тези женици към този момент е огромно. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в утринния блок на Нова телевизия във връзка обвиняванията на Българска социалистическа партия, че негови родственици имали парцели в чужбина.

„ Имам първа братовчедка – не съм я виждал 40 години. С другия ми първи братовчед от 30 години не сме се виждали и чували “, уточни Борисов.

„ Обади ми се вуйна ми и сподели – „ Питай ги от Българска социалистическа партия за какво са ни върнали парцелите “. Защото не може да върнеш нещо, което не си взел. 100 дка са ни взели. После ни ги върнаха само че майка ѝ умря от рак, не можа да види

„ Аз съм се родил на тази морава. Когато ние сме пристигнали в Банкя, нямаше нито една къща, там пасяха животните “, съобщи Борисов за родната си къща. Той разясни, че в къщата живеели две фамилии – неговото и това на вуйна му с въпросните братовчеди.

„ А че съм го пердашил – доста пъти “, сподели той за братовчеда, за който се твърди, че е правил заменка в центъра на София. „ Заменката е на 12.10 2006. Тогава заменките се правеха от Общинския съвет. Аз станах кмет, само че тогава целият общински съвет беше от други партии, аз нямах партия “, сподели той и добави, че най-вече общински съветници – 19, тогава е имала Българска социалистическа партия.

„ Този общински съвет го е направил. Ще престанете ли към този момент с това? “, изригна министър председателят.

„ Първо започнаха от Лос Анджелис, след това от Нова телевизия, че имам остров в Гърция “, оплака се Борисов.

„ Нова телевизия не е изкарвала такова нещо. Не, не, не “, отвърна водещият Виктор Николаев.

„ Айде бе! Твоите хора се смеят “, поряза го министър председателят.

„ Г-н Борисов, Нова телевизия не е твърдяла, че имате остров. Имаше тематика – компромат ли е твърдението… “, продължи да се оправдава Николаев.

„ Считате ли, че го като изкарате на екрана „ Считате ли, че министър председателят има остров “, ми вършиме услуга или ме удряте с бухалка? “, попита Борисов.

„ Когато аз се понечвам нещо, постоянно е на гола поляна. Когато си направих ГЕРБ, отново с тия две ръце я направих първа политическа мощ “, съобщи водачът на партията.

„ Живял съм, пребивавам и в тая къща в Банкя ще умра. Ще ви викна да снимате “, закани се той.

Борисов разяснява и за какво е отдръпнал Цветан Цветанов от основни постове в партията: „ Тая фраза, която той изпусна в „ Панорама “ – „ никой не може да ме накаже “, тя вбеси хората. Не мен, хората. Не беше правилно, той незабавно го усети “.

Премиерът уточни, че има доста по-важни тематики от навесите и парцелите. „ Няма по какъв начин, всичко се разяснява “, изясни водещият Николаев. „ Кое всичко, ние значимото не разясняваме “, отвърна Борисов и уточни, че значителните тематики са вложенията и индустриализацията на страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР