“Аз приемам номинацията ми за кмет на София от Левицата

...
“Аз приемам номинацията ми за кмет на София от Левицата
Коментари Харесай

БСП-София и Левицата издигнаха Ваня Григорова за кандидат за кмет на София

“Аз одобрявам номинацията ми за кмет на София от " Левицата " и БСП- София. Целта ни е да има представителност на елементарните хора. Това съобщи Ваня Григорова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Факт е, че от 33 години София се ръководи от десни партии. Непрекъснато си приказваме за ремонт на ремонта, че не доближават средства за леви политики, това би трябвало да спре ”, сподели още Ваня Григорова. Тя изясни, че е време да се преразгледат концесиите и да се премине към отбрана на трудещите се хора. “Познавам проблемите на общината, които се отразяват най-сериозно на труда на хората ”, акцентира претендентът за кмет на " Левицата " и Българска социалистическа партия - София.

Ваня Григорова дефинира като приоритет обзор на общинските услуги, които все още са отдадени за ръководство на частни структури. “Концесията на водата в София е на дневен ред. Незнайно за какво решение още не е взето. Сметопочистването да се върне в общински ръце, дефицитът тук-там в детските градини и яслите са цели. Вече имахме диалози с хора, които работят в ясли, те имат доста положителни оферти, които могат да се осъществят в идващите година - две, с цел да се реши казуса с дефицита ”, акцентира Ваня Григорова. Тя добави и че финансови средства би трябвало да бъдат разпределени освен в центъра, а поравно на територията на цяла София.

Иван Таков от Българска социалистическа партия акцентира, че това е тежка борба против статуквото, против “сглобката ”. Събрали сме се, с цел да променим София, тъй че да работи в интерес на жителите, а не само в интерес на бизнеса ”, сподели Таков. Той разясни, че 10 организации са декларирали поддръжка към кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София.

Костадин Паскалев, ръководител на “Левицата ”, изрази вяра, че Ваня Григорова ще работи за проблемите на София. “Ще работим в общ екип за решаването на тези проблеми. Смятаме, че единният ляв блок е този, конто може да предложи решения, които да върнат достойния образ на София ”, сподели Костадин Паскалев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР