Аз преподавам социология и не вярвам на моите колеги политолози

...
Аз преподавам социология и не вярвам на моите колеги политолози
Коментари Харесай

Минчо Христов: Хората ще спрат да гласуват за партии

Аз преподавам социология и нямам доверие на моите сътрудници политолози и социолози. Социологическите проучвания са метод да се манипулират хората, да накарат хората да мислят, че в случай че не са съгласни с резултатите - са някакви.... бели врани. Това съобщи в студиото на ФАКТИ някогашният народен представител и претендент за евродепутат доцент Минчо Христов.

"Драстични са разликите в прогнозите и в резултатите. Социологическите организации прибират доста пари от политическите партии, тези пари ги плащаме ние под формата на партийна дотация, аз смятам, че партийните субсии би трябвало да се махнат и ще се боря в тази посока ", сподели доцент Христов.

"Явявам се на тези избори с една ясна цел - да има опция. Моята кандидатура е мажоритарна. Подписите, които би трябвало да събера аз, са толкоз би трябвало да събере и една партия. Всичко е направено за да се затрудни самостоятелния, мажоритарен претендент. За мен, наклонността е ясна, хората ще престанат да гласоподават за партии и листи, за партийни послушковци ", разяснява Минчо Христов.

Според него в листата на Българска социалистическа партия има "смущаващи " кандидатури като номер 3 (бел. ред. Цветелина Пенкова).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР