Аз повече синя каска няма да играя и не го

...
Аз повече синя каска няма да играя и не го
Коментари Харесай

Каракачанов – министърът на войната с удобните врагове на българщината

" Аз повече синя каска няма да играя и не го играх синя каска ". Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов малко откакто партията му приобщи " патриотичните " гласове и вкара двама депутати в Европейския парламент за сметка на съдружните сътрудници в Народното събрание " Атака " и " Обединени патриоти ".

Няма и месец по-късно, Каракачанов даде сигнали, че ще втвърди още повече държанието си и няма желание да излиза от модела, който му обезпечи електорален растеж и разширение на въздействието.

То се основава на непрекъсната интензивност по необятен кръг известни тематики като ромските проблеми, джендър политиките и Македония, както и ловко експлоатиране на опциите, които му дават вицепремиерския и министерския пост.

Само за последните няколко дни Каракачанов размаха пръст на македонците за Гоце Делчев, на " Демократична България " за гейовете и на локалната власт в Кърджали, която саботирала демонстрация на армията.

Така той ясно сподели, че ще употребява инерцията от по-голямата му тежест след изборите и начерта тематиките, на които партията му ще продължи да разчита.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР