Аз повече няма да играя ролята на „синя каска”, това

...
Аз повече няма да играя ролята на „синя каска”, това
Коментари Харесай

Каракачанов: Повече няма да играя ролята на синя каска

Аз повече няма да играя ролята на „ синя каска”, това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.
„ Година и половина се върших на „ синя каска”, пробвам се да уравновесявам сред настроенията. Губим доста време, вместо да се занимаваме с нещата, които сме заложили в Програмата – по тематиката с незаконната миграция, битовата престъпност, демографската рецесия. Стига толкоз, в случай че работим, да работим. Аз не съм влезнал в политиката, с цел да бъда арбитър, повече няма да играя ролята на „ синя каска”, разяснява Каракачанов, представен от bTV.
Каракачанов добави, че всички чакат от него да позволи спора в държавното управление, обвързван с поисканата оставка на съдружния му сътрудник Валери Симеонов. „ Всички ме сочат мен и споделят „ от Каракачанов зависи”, ще приказвам с моите сътрудници. Вътрешна македонска революционна организация е имало два пъти късмет да смъква държавно управление. Единият път е било на 9 юни 1923 година, тогава го свалихме. Сега е друга обстановката, държавното управление не би трябвало да пада”, уточни вицепремиерът.
„ Правителството направи доста за тези майки – 150 млн. лева, в случай че аз получа 150 млн. лева заем за армията – ще бъда щастлив”, сподели още Каракачанов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР