Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам.

...
Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам.
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Народът вече няма да ни чака

" Аз отново съм най-старото нещо и ще би трябвало да откривам. Нямам още готова тирада. Народът към този момент няма да чака, а работа ни чака доста. Да, изборите са демократична процедура, но народът май му омръзна към този момент да върви на избори... Да се надяваме на здравия разсъдък ". Така 79-годишната Мика Зайкова, определена за народен представител и в 46-ия парламент от " ИТН " на Слави Трифонов, разяснява старта на новия парламент. В сряда тя ще открие още веднъж първото пленарно съвещание.

През април доайенката на Народното събрание откри с прочувствена тирада предходното Народно заседание, което просъществува рекордно малко - към месец.

Ден преди началото на работата на 46-ото Народно заседание, парламентарните групи ще проведат през днешния ден съвещания в партийните си централи. Ръководствата им се срещнаха през вчерашния ден, с цел да обсъдят механически въпроси към дневния ред и разпределението на местата в пленарната зала. Заседанията ще се организират в постройката на пл. " Народно заседание ".

От през вчерашния ден текат и съвещания за номинациите за ръководител на Народното събрание. Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява, че все още ПГ няма своя кандидатура за поста, от " ИТН " към този момент мълчат по въпроса, само че се чака още веднъж да повдигнат Ива Митева.     
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР