Аз пак нещо не разбрах. С какво телефонът на Поли

...
Аз пак нещо не разбрах. С какво телефонът на Поли
Коментари Харесай

Заркова: С какво телефонът на Поли Паунова уплаши толкова събранието на номенклатурата?

Аз отново нещо не разбрах. С какво телефонът на Поли Паунова уплаши толкоз събранието на номенклатурата, пита журналистката Анна Заркова в обществената мрежа фейсбук.
И продължи с въпросите. Дали се подплашиха министърките, депутатките, активистките ( или както там Бойко от душа ги наричаше...), че ще излязат грозни на фотосите? Или пък се тормози ораторът, че ще го пуснат отново на незаконен запис?
Припомняме, че началото на Националната конференция на ГЕРБ в сряда в " София Тех Парк " беше белязано от физически конфликти сред млади мъже с маски и протестиращи против държавното управление, съумели да влязат на територията на събитието.
Впоследствие част от младежите, нападнали стачкуващите, демонстрираха физическа експанзия и против журналиста от " Свободна Европа " Полина Паунова, отнемайки няколко пъти телефона, с който ги снима, съобщи медията.
Заедно с сътрудника ѝ от " Свободна Европа " Генка Шикерова те направиха още един опит да снимат нападателните мъже, при който един от тях още веднъж атакува Паунова, лишава ѝ телефона и го изхвърли встрани. Маскираният опита да вземе и телефона на Шикерова, при което тя стартира да вика за помощ защитата.
След като си взех телефона се насочих към огражденията, с цел да вляза при ГЕРБ. Разпознах хората, които налетяха на пердах вътре. Имаше и други сътрудници, само че никой не пристигна да пита за какво тези хора са се били с други и за какво са правили провокация. Отидох сама. Питах ги възпитано, те ми взеха телефона и го изхвърлиха два пъти на тревната повърхност, споделя тя.
Ситуацията предизвика намесата на възрастен мъж с характерен знак на разпоредник на конференцията, който назова Паунова " отпадък ", заявявайки, че е видял по какъв начин три пъти хвърлят телефона ѝ, което значи, че наличието ѝ на събитието не е мечтано.
Събитието се охраняваше от частна охранителна компания и в началото на мястото не присъстваше полиция. Тя беше извикана след първичните конфликти с антиправителствени протестиращи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР