Аз отговарям само за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един

...
Аз отговарям само за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един
Коментари Харесай

Премиерът за оставките: Аз отговарям само за ГЕРБ

Аз давам отговор единствено за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един подадоха от всякъде оставки. За другите партии си дават отговор други, отговори министър председателят Бойко Борисов на въпрос дали ще изиска оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов поради подозрения за парцелите му. Затова Борисов прикани публицистите да попитат самия Красимир Каракачанов, който е и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация. Премиерът не пожела да даде оценка за сътрудниците си от другите партии.

На въпрос дали ще изиска оставката на министъра на туризма Николина Ангелкова, която е от ГЕРБ, Борисов посочи, че до този миг тя в нищо не е уличена. Тя е обяснила на премиера обстановката и е донесла всичките документи. Той посочи, че в случай че бъде потвърдена виновността й, тогава ще изиска и нейната оставка.

„ Стандартът „ ГЕРБ “ е този. Ако я уличат, в случай че е виновна… Защото ние не гоним ей по този начин, урбулешката, тъй като по този начин би трябвало “, съобщи министър-председателят. Той изясни, че не дава оценка на другите партии. „ Аз имам отношение по тематиката и доста ясно го показах – всички от ГЕРБ, заемащи депутатски, министерски, зам.-министерски постове, на деня напуснаха “, сподели още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР