Аз общувам само с успешни политици! Не съм и очаквала

...
Аз общувам само с успешни политици! Не съм и очаквала
Коментари Харесай

Екс депутатка за спектакъл с Попова и мъжа й: Долнопробна бутафория, липса на талант, нарцисизъм и комплекси!

" Аз поддържам връзка единствено с сполучливи политици! Не съм и очаквала от псевдополитик да реагира по верния метод ", сподели за " България Днес " певицата Мариана Попова във връзка неодобрителните слова на някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Антония Първанова за премиерата на представлението " Виновни ". В него Мариана играе в спектакъл " Сълза и смях " с половинката си, артиста Веселин Плачков, който е създател на текста, а режисурата е на шефа на артистите Христо Мутафчиев.

Първанова написа в обществената мрежа, че представлението е проваляне, липса на гений, егоизъм и комплекси. " Да, ВИНОВНИ са режисьор и артисти, само че и всички ние за това, че допуснахме в спектакъл със 130-годишна история да се сложи сходна долнопробна бутафория. Културата ни стана доста съблечена, напряко гола ", написа политикът.

" Аз съм Мариана Попова, одобрен актьор, и не мога да се занимавам с хора, които не ме харесват. Да са живи и здрави! " , прибавя певицата.

И гордо споделя, че са получили цветя от фамилията на президента Румен Радев. " Ако не бяха на аудиенция в Чехия, щяха да са измежду изисканата ни аудитория дружно с Марги Хранова, Мария Илиева, Криси Димитрова, Лара Златарева и доста други. Не ме интересува кой какво мнение има! С Веселин не познаваме тези хора и не сме длъжни да им отговаряме! Представлението е ужасно! Влезте в страницата на събитието и прочетете мненията. Какво да кажа повече! ", добавя Мариана.

 Актьорският състав на представлението часове преди премиерата му

Актьорският състав на представлението часове преди премиерата му

 

" Мен Facebook въобще не ме интересува като пространство! Какви толкоз различия може да разсъни едно театрално зрелище! ", пита се и ръководителят на артистите Христо Мутафчиев, който режисира спектакъла " Виновни ".

 Христо Мутафчиев

Христо Мутафчиев

И счита, че направеното от него напълно не е претенциозно. " Като другар на Мариана и Весо пробвах да оказа помощ да облекат в театрално деяние текста му. А като актьор ми хареса концепцията им създателите, и въобще - хората, да се научат да се самоиронизират ", споделя пред " България Днес " Мутафчиев. И поздравява харесалите спектакъла, че са схванали концепцията му. " А на неразбралите поисквам да се вгледат повече в гредата в личните си очи, преди да разискват треската в очите на другите! Да бъдат по-саркастични по отношение на себе си и да се забавляват с Живота. Не единствено да подлагат на критика всеки, понечил да направи нещо друго от тях! ", добавя артистът от филмите " Дунав мост " и " Хъшове ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР