Аз нямам никакво лично отношение към Делян Добрев. Ние говорим

...
Аз нямам никакво лично отношение към Делян Добрев. Ние говорим
Коментари Харесай

Не съм част от никакви служби, заяви Елена Йончева

Аз нямам никакво персонално отношение към Делян Добрев. Ние приказваме за една скица от роднинско-приятелски назначения в община Хасково, за финансови обвързаности (...). И това не е мой проблем, това е общ проблем. " Така депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева отговори на обвиняванията от сътрудника ѝ от ГЕРБ Делян Добрев пред утринния блок на Би Ти Ви. Миналата седмица Българска социалистическа партия подаде сигнал в прокуратурата за публични поръчки за 50 млн. лв., извоювани от компании, близки до " зетя " на депутата от ГЕРБ - Даниел Гаргов. Вчера в Добрев упрекна Йончева, че имала " фиксация " към него и попита дали обслужва ползите на хасковски предприемачи и дали работи за български или непознати служби.

Днес на въпрос дали е част от български или задгранични служби Йончева отговори с " не " и на собствен ред се обърна с въпрос към премиера Борисов - дали Добрев е разследван от българските служби. " Ако господин Добрев има информация, че работя за която и да е непозната работа, той е задължен да подаде сигнал до съответните институции ", сподели тя.

Депутатът от Българска социалистическа партия отговори негативно и на въпрос дали извършва поръчка на хасковски предприемачи. Вчера Делян Добрев съобщи, че локален предприемач безусловно седял в стола на кмета Добри Беливанов и дава задания на общинските съветници и попита Йончева. " Ако тази скица продължава, господин Добрев би трябвало да каже защо става дума. Ако има нещо неправилно в Община Хасково, дано господин Добрев да каже защо става дума ", прикани Йончева.

По думите ѝ депутатът от ГЕРБ се пробва да профанизира тематиката и да отвлече вниманието от действителните проблеми, с цел да не дава отговор на въпросите и обстоятелствата, които от левицата изнасят.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР