Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог!. С

...
Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог!. С
Коментари Харесай

Луна: Няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог!

 " Аз няма да се имунизирам! Моята ваксина е Бог! ". С тези думи певицата Луна дава отговор на въпроса дали ще се ваксинира против ковид.

Ексцентричната изпълнителка съобщи изрично пред, че се уповава на единствената мощ, тази, която ни е основала. Шуменлийката, която още веднъж даде явен знак, че желае да гради президентска кариера, счита, че пандемията е наказване за човечеството.

" От нас зависи каква пълноценност ще придобием от нашия живот, който е един момент ", споделя Луна.

Тя е безапелационна, че хората са прекалили със заниманията и материалните облаги и дефинира коронавирус пандемията като урок.

" Хората не могат да се оправят с незнанието и пороците си! Пандемията е увещание и това е някакъв различен тип наместване, което в този момент занапред стартира ", показва догатките си Луна.

Изпълнителката на шлагера " Бягайте крачета " споделя, че досега не е изкарала COVID-19, не се пази в допълнение, само че съблюдава всички противоепидемични ограничения.

Луна от години е извънредно дисциплинирана в метода си на живот и хранене. Тя счита, че затворените заведения не са проблем за хората, защото през годините всички са се пренаситили на купони, ястие и пиянство.

" Не хапвам месо, не пия алкохол, изчистена съм на духовно равнище и е доста значимо да съм покрай природата ", това дава Луна като рецепта за здраве и добър живот.

Тя акцентира, че не се храни всеки ден, а когато го прави, прибягва до чисти, естествени храни и сега тежи 50 кг и се усеща извънредно добре.

" Храната е обред. То не е да се натъпчеш и след това да охкаш какъв брой си преситен ", безапелационна е звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР