Аз няма да позволя на един педал, един суетен журналист

...
Аз няма да позволя на един педал, един суетен журналист
Коментари Харесай

Зоран Заев: Няма да позволя на един педал да бутне правителството

Аз няма да разреша на един педал, един суетлив публицист и няколко нарушители да бутнат държавното управление. Това е споделил македонският министър председател Зоран Заев, съобщи сръбското радио Б92.

Министър-председателят в Скопие през вчерашния ден е дал банкет във връзка 18 години от сключването на Охридското съглашение (прекратило въоръжения спор сред албанците в страната и властта и дало необятни права на малцинството). На въпрос какво счита за скандалните записи, излезли в медийното пространство и провокирали политическа стихия, Заев е дал отговор, че няма да разреши на избрани кръгове с престъпно минало, помощник в медия и човек с нетрадиционна полова ориентировка да смъкват неговото държавно управление от власт.

Заев по-късно е написал в Twitter, че почита общността ЛГБТ (лесбийки, гейове, би- и транссексуални) и не е визирал полова ориентировка, а модел на държание. "Аз доста почитам хората от ЛТБТ и ще продължа да се боря за техните права, както и върших до момента ", е декларирал той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР