Аз не знам откъде се информира президентът, защото вчера председателят

...
Аз не знам откъде се информира президентът, защото вчера председателят
Коментари Харесай

Цитат на деня: Не знам дали президентът не се информира само от партийната си телевизия

Аз не знам от кое място се осведоми президентът, тъй като през вчерашния ден ръководителят на Европейската комисия беше в България и сподели, че България се развива извънредно добре, стопански растеж има и аз това го виждам. Не знам дали той не се осведоми само и единствено от партийната си телевизия - Българска социалистическа партия, тъй като приказва като беквокал на госпожа Нинова.

Това съобщи ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, циитирана от БНР, в коментар на изказването на президента Румен Радев по време на честванията на връх Шипка през уикенда, че ръководството на Бойко Борисов закотвя България към дъното.

Караянчева взе участие в Летния университет на младежката организация на ГЕРБ в курорта Св. св. Константин и Елена.

Очаквам доста динамична парламентарна сесия, поради началото предизборната акция - съвсем съответстват сесията и акцията. Ще бъде, съгласно мен, същият звук, който беше преди евроизборите, даже много по-засилени диспути ще има, политически диспути, тъй като това е опцията от парламентарната естрада да се насочат политически послания. Надявам се сътрудниците да не се увличат в черния пиар, да не бъдат толкоз жлъчни, толкоз арогантни от време на време, разгласи още тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР