"Аз не знам къде е моят клиент", е казал адвокат

...
"Аз не знам къде е моят клиент", е казал адвокат
Коментари Харесай

Адвокатът на турчина, затрил Шабан Шаулич, проговори за внезапната смърт на клиента си

"Аз не знам къде е моят клиент ", е споделил юрист на турския жител Левент Алчън, упрекнат за причиняване на пътнотранспортното произшествие (ПТП), при което е умрял сръбския артист Шабан Шаулич, представен от босненския в. "Глас Српске ".

Изданието се базира на юриста Ервит Шол. Той е декларирал пред неназовани немски медии, че неговият подзащитен е липсващ.

По-рано белградският таблоид "Вечерне новости " написа, че тридесет и петгодишният турчин е бил мъртъв.

Адвокатът е удостоверил, че Алчън е получавал смъртни закани и най-вероятно поради това се е скрил. Шол е показал още, че делото против неговия клиент не е стартирало.

Прокурор от западния немски град Гютерслох през днешния ден е споделил, че процесът не може да стартира поради отсъствието на обвинявания.

"Глас Српске " добави, че Кристоф Макел е бил индивидът, който е постановил турският жител да излезе от предварителния арест през май 2019 година

Юристът тогава се е стимулирал, че упрекнатият в гибелта на двама души, нанасяне на телесна щета на един човек и ръководство на моторно транспортно средство в положение на алкохолно и наркотично замайване, не е могъл да избяга от правораздаването.

"Явно немският юрист е сбъркал в преценката си ", разяснява медията от Босна и Херцеговина.

Левент на 17 февруари 2019 година край западния немски град Билефелд с колата си е блъснал автомобила, в който са пътували трима мъже.

Колегата на легендата на турбофолка Мирсад Керич е умрял намясто, Шаулич - по-късно в болница, а кумът на Шаулич и продуцент на музикантите Слободан Стоядинович бе потърпевш тежко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР