"Аз не знам дали внуците на президента на нашата страна

...
"Аз не знам дали внуците на президента на нашата страна
Коментари Харесай

В Кремъл отговориха дали са кръстени внуците на Путин

"Аз не знам дали внуците на президента на нашата страна Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През са кръстени ", това сподели прессекретарят на президента Дмитрий Песков, написа газета.ру.

Говорителят на Кремъл на конференция отговори на журналистическо запитване дали внуците на президента са кръстени. Не знам и не считам да запитвам господин Путин за това. "Този въпрос визира персоналното пространство на водача на Руската федерация и аз не имам намерение да влизам в него ", сподели още Песков.

На въпрос дали неговата щерка от брака му с някогашната състезателка по фигурно пързаляне Татяна Навка – Надежда – е кръстена в християнката религия Песков отговори позитивно. "Все отново не забравяйте, че това е моето персонално пространство ", съобщи той.

Песков се спря и върху още една тематика. Той разгласи, че стопанинът на Кремъл през тази година няма да се потопи в ледено студени води, както повелява традицията на Богоявление (основната част от православните руснаци означават този празник днес).

"Президентът се вслуша в рекомендациите на здравните управляващи и Руската православна черква да се заобикалят всеобщи събирания и хората да не влизат във водоеми, когато температурите на въздуха са ниски ", добави представителят на президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР