Аз не виждам защо е забранено засега в България, ако

...
Аз не виждам защо е забранено засега в България, ако
Коментари Харесай

Владимир Каролев с предложение за намаляване на натиска върху здравната система

" Аз не виждам за какво е неразрешено към този момент в България, в случай че би трябвало венозно да ти поставят антибиотици и си с COVID-19, да ти сложат в триажното венозно антибиотик сутринта и вечерта да не можеш да се прибереш. Това ще понижи натиска върху здравната система ". Това сподели икономистът в предаването “Референдум “ по Българска национална телевизия. " В момента в лечебните заведения съм уверен, че има хора, които имат потребност да са в лечебни заведения и такива, които - не ", добави той.
" Както знаете прекарах Коронавирус през юли, като 10 дни ми вливаха по два пъти дневно букет от антибиотици. Лекарите настояват, че гибел от ковид се предизвиква най-често поради развиване на бактериална пневмония. За да не стигне до това положение, трябват антибиотици. В България слагането на абокат и прибирането у дома е неразрешено “, прецизира той пред.
 Каролев: Прекарах COVID-19 Каролев: Прекарах COVID-19
Прекарах ковид преди повече от месец. Това самопризнание направи икономистът Владимир Каролев пред малкия екран на Слави Трифонов " 7/...
“Ако се позволи при не доста тежки положения хора с пневмония да отиват два пъти даже единствено до триажните пред лечебните заведения и да им вливат антибиотици венозно и по-късно да се прибират у дома, лечебниците ще се облекчат. С мен са съгласни и трима лекари, които са и шефове на лечебни заведения. Разбира се, не би трябвало да се нарушава карантината. Ако положението на болния е такова, че може с автомобила си да отива до болничното заведение за вливания и по-късно да се прибира вкъщи, не виждам да има проблем ", сподели Каролев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР