Аз не виждам към момента големи шансове да има правителство.

...
Аз не виждам към момента големи шансове да има правителство.
Коментари Харесай

Тома Биков: Иван Иванов не е напускал поста си, това ни каза КС вчера

Аз не виждам все още огромни шансове да има държавно управление. Държането на мандата поради КЕВР четири седмици - ами тогава да го държат, в случай че желаят четири месеца, с цел да изберем членове на Висш съдебен съвет и на всички органи, на които би трябвало да се изберат органи. Това сподели за предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS Тома Биков от ГЕРБ.

„ Нали имаме предходен ръководител? Който на практика, съгласно решението на Конституционен съд действително не е излизал от пълномощията си, откакто не е бил определен нов. Няма потребност да държат мандата. Просто да спазят Конституцията. Г-н Иван Иванов не е напускал поста си, това ни сподели Конституционен съд през вчерашния ден “, съобщи още Биков.

Той подсети, че още януари месец при дебата за избор на КЕВР тяхната парламентарна група е споделила, че е противоконституционно да стартира да се избира ръководител при една процедура, а да се приключи при друга: „ И с изключение на занижаване на разпоредбите, претендентът не е отговарял на разпоредбите, измислени и изменени от ръководещите “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР