Аз не смятам, че поведението на Иван Гешев е негово

...
Аз не смятам, че поведението на Иван Гешев е негово
Коментари Харесай

Цветан Василев: Прокуратурата е щит на мафията, Гешев го държат с компромати. Булгартрансгаз е във фалит

Аз не считам, че държанието на Иван Гешев е негово лично предпочитание. Той е човек, насочен към властта и доста лаком, само че е и доста слаб човек. Предполагам, че е държан със страхотни компромати от Борисов. Свободният живот и кариерата на Иван Гешев биха завършили на секундата, в случай че извадят компроматите против Гешев ", съобщи банкерът Цветан Василев в

Упражнението с Висш съдебен съвет е по-скоро да се покаже степента на безнравственост на Висш съдебен съвет. Не би трябвало да се губи изключително времето с ръководещата коалиция, че Висш съдебен съвет ще промени мнението си, те също не са свободни хора. Трябва да се сложи акцентиране върху ликвидирането на тези структури, които са най-големите бухалки на прокуратурата.. Важно е на прокуратурата да й бъдат орязани опциите да употребява спецпрокуратурата. Важна е смяната в структурата и функционалностите на КПКОНПИ. Тя също е бухалка, известно е доста добре по какъв начин работи в тандем Гешев и Цацаров. Съдебната промяна не се заключава с Гешев и Цацаров, само че въпреки това правосъдна промяна с Гешев и Цацаров е невъзможна, сподели още Василев.

Сигналите на БОЕЦ оставят някъде да отлежават. Ако има скъпа информация се пробват да я прикрият. Със сигналите на БОЕЦ ще се стигне до следствие. Това може да се реализира посредством КПКОНПИ, в случай че има проверяващи функционалности. Като няма късмет Гешев да бъде заменен, в последна сметка би трябвало да бъде впрегната нова конструкция. Иначе се провалят грандиозни следствия - за автомагистрали, за монтажи, кражбата от ВМЗ " Сопот ", кражбата на Бисер Лазов и други, които не се виждат единствено от Гешев и неговата камарила в прокуратурата, счита той.

Предизвиква окото включването на Гешев в по-ранен стадий в ликвидирането на КТБ. Той е бил включен още в начален стадий. Истината си пробива постепенно път. Докато си вдигне гащите, лъжата обикаля света. Но тези господа отново са създали неточности. Трябва да се видят връзките на Гешев с прокурор Бисер Кирилов. През 2018 година ми го показаха в Сърбия, сподели, че е непосредствен другар на Гешев. Аз му споделих, че се е трансформирал Гешев. Накрая ми предложи компромат за Гешев, да ми продаде флашка. Не съм я слушал. Но това може да е било режисура на самия Гешев. Може да е бил опит за капан. Това прибавя колорит, че Гешев е бил съизвършител при започване на ликвидацията на КТБ. Връзката с Красимир Методиев е била доста, доста по-близка, изясни банкерът някои по-малко известни обстоятелства, изясни той.

Петата колона на Русия в България са хората, които направиха вероятни всички национални изменничества в интерес на съветския интерес. Това е държавното управление на Борисовупосочи банкерът.

Основни кредитори на Булгартрансгаз са съветски банки. Той сега е в същински банкрут при тази задлъжнялост. Но в един миг може да стане съветска благосъстоятелност. Цялата му инфраструктура може да се окаже в съветски ръце. Цивилизованият свят не може да ликвидира отговорностите на Булгартрансгаз към избрани банки.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР