Аз не смятам, че има криза, която да е неизпълнение

...
Аз не смятам, че има криза, която да е неизпълнение
Коментари Харесай

Цветанов: Цикъл от избори не решава проблемите, а само ги отлага и размива

Аз не считам, че има рецесия, която да е несъблюдение на задължения в управническа стратегия, задължения, които са свързани с съдружното ни съглашение и това е повече едно преекспониране от тези, които са се забързали да идват на власт без обаче да оферират опция и без да имат нужната социална поддръжка. Това съобщи Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ, в предаването " Панорама ".

Цялото изявление на Цветан Цветанов в " Панорама " гледайте във видеото.

Цветанов разяснява думите на вицепремиера Валери Симеонов към майките на деца с увреждания, като съобщи, че " това са думи, които не би трябвало да излизат от човек, който заема сходна позиция ".
Цветан Цветанов: Имаше опрощение, има диалози, които са водени сред всички участници в съдружния съвет и несъмнено, ние сме отправили съответните си забележки и апел да не вършим сходни изявления. Защото, в случай че погледнем дейностите даже на вицепремиера Валери Симеонов, мога да кажа, че в дейностите си той постоянно е защитавал публичния интерес и решение проблемите на хората с увреждания с увеличението на средствата, които би трябвало да бъдат заделени от страната с въпросните 150 милиона лв. и да може фактически да се одобряват закони, които да подхождат на публичната поддръжка и несъмнено, това, което вършат политиците в българския парламент.
Всяка структура е комплицирана, когато е в съдружен формат, изясни Цветанов и добави, че " Обединение патриоти са показани с три политически обединения и несъмнено, има несъмнено напрежение, което рефлектира и върху политическа партия ГЕРБ ".
Цветан Цветанов: Но въпреки всичко 2017 година ние поехме отговорност и гласоподавателите ни задължиха да съставим държавно управление, тъй като това беше вероятният вид към тогавашния миг.
Предсрочните избори - цикъл избори - не взема решение проблемите, а единствено ги отсрочва и във времето ги размива, разяснява Цветан Цветанов.
Цветан Цветанов: А сега, дано кажем, задължението, който беше за тематика обучение, ние го съблюдаваме всяка година със стъпките, които са планувани в областта на образованието. Това, което сме планували във всяка една от бюджетните сфери и промените, които се вършат, би трябвало да ви кажа, че аз съм уверен, че в края на мандата ще имаме един доста добре признат здравноосигурителен модел, тъй като сега тече и този спор и вие видяхте, че се изиска избор на съмнение за идни планове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР