Аз не се разграничавам от Влади Горанов, това заяви по

...
Аз не се разграничавам от Влади Горанов, това заяви по
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Аз не се разграничавам от Влади Горанов

Аз не се диференцирам от Влади Горанов, това съобщи по Нова нюз Тома Биков от ГЕРБ. Той акцентира, че това е негова персонална позиция, а не на партията. Биков съобщи, че позицията му е кардинална, тъй като всеки се счита до почтен до доказване на противното. Той акцентира, че приказва като жител, тъй като сега не е народен представител, а също по този начин и той като Горанов е просто член на ГЕРБ.

Биков дефинира оповестяването на нови наказания по “Магнитски ” като част от предизборната акция. Той сподели, че не знае по какъв начин работят Съединени американски щати, само че че са повлияни от български доносници. Тома Биков даже съобщи, че може и той да се окаже глобен по “Магнитски ”, тъй като пази някогашният финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов.

“Да вземат и мен да ме ревизират. Да ми намерят Форд Фокуса ”, прочувствено прикани той българските институции.

Един от най-щастливите мигове в живота ми беше свалянето на държавното управление на Кирил Петков, това призна Тома Биков в изявлението си. Той назова Политическа партия “въртоглави хора ” и изясни, че те и Демократична България се пробват да наложат хрумвания, които се одобряват единствено от една трета от българите. Събраните в нова предизборна коалиция партии налагали концепциите или с “тропане с краче ” или със силови способи като ареста на Бойко Борисов, който беше противозаконен, сподели още Биков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР