„Аз не се отказвам от приятелите си, когато те изпаднат

...
„Аз не се отказвам от приятелите си, когато те изпаднат
Коментари Харесай

Каракачанов за Бобоков: Не се отказвам от приятелите си, не знам защо е разочарован

„ Аз не се отхвърлям от приятелите си, когато те изпаднат в потребност. Както виждате, когато ме питахте още в първите дни аз споделих доста ясно - с ти човек сме другари, имаме напълно естествени персонални човешки взаимоотношения и дотук.”, съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов във връзка на връзките му с Пламен Бобоков при визитата си в Националния боен университет „ Васил Левски “ във Велико Търново.
Снимка: Мариана Трифонова
В „ Тази заран “ обаче Бобоков сподели, че е отчаян от отношението на Каракачанов, който е кръстник на неговите деца. Бизнесменът сега е разследван дружно с брат си за незаконен импорт на отпадък от Италия.
Пламен Бобоков сподели преписка с B. Borisov, който назовава „ Бос “ По думите му двамата са се срещали, с цел да разискват случая с либийския танкер "Бадр "
„ Аз не знам защо да е отчаян. Ако някой си мисли, че аз имам власт върху прокуратурата и ще си разреша да въздействам на прокуратурата, може да се разочарова. Нито имам властта, нито съм си разрешавал върху съд, прокуратура, пък в случай че щете и полиция, като вицепремиер отговарящ за полицията и за част от службите, да им оказвам каквото и да било въздействие или давление при осъществяване на техните отговорности.”, съобщи Каракачанов.
Снимка: Мариана Трифонова
Вицепремиерът сподели, че Бобоков не е търсил помощ от него в „ това отношение “.

Иначе връзките „ бяха ни естествени. Всъщност, сутринта чух и аз това, което сте чули и вие. Може би е очаквал и аз не знам какво. Но по какъв начин си представяте, че аз ще отида и ще се опитам да оказвам въздействие на прокурори. Това не е обикновено “, сподели Каракачанов.

„ Аз съм му се обаждал най-малко три пъти, откакто беше освободен, щото в края на краищата ние сме другари. Аз не се отхвърлям от приятелите си, когато те изпаднат в потребност. Както виждате, когато ме питахте още в първите дни, аз споделих доста ясно: „ С този човек сме другари, имаме напълно естествени, персонални, човешки взаимоотношения и дотук”, сподели Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР