Аз не съм виждал по-жалък политик от това, което видях

...
Аз не съм виждал по-жалък политик от това, което видях
Коментари Харесай

Румен Петков: Да сменим Борисов по борисовски, не е смяна

Аз не съм виждал по-жалък политик от това, което видях през днешния ден у Борисов. Страх, смут от разграничаването му от властта и безспорна некомпетентност.
Това съобщи в предаването ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Той разяснява предложенията за привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията, които по-рано денем.
Мисля, че за всички е ясно, че ГЕРБ нямат никакво нито морално, нито управническо, нито интелектуално право да приказват за промени и за промени, сподели Петков. Аз мисля, че никой разумен човек не може да си показа дуета " Дани Девито и Баце " да пишат Конституция. Това е парадокс, безапелационен бе още Румен Петков.
Той уточни, че хората са излезли на улицата, тъй като са чули вулгарния език на министър-председателя. Хората видяха шкафчето с един милион евро и кюлчетата - това ги изкарана улицата, разяснява Петков, като разясни обаче, че на митингите не се вижда утрешния ден, защото младежите, които са на площадите, би трябвало да знаят какво желаят.
Да сменим Борисов по борисовски, не е промяна и митингът не би трябвало да бъде яхан политически, тъй като това ще смъкна доверието от недоволството, стана ясно още от думите на Румен Петков.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР