Аз не съм разследващ орган, аз насочвам, казах много от

...
Аз не съм разследващ орган, аз насочвам, казах много от
Коментари Харесай

Премиерът за списъка му: Аз не съм разследващ орган, аз насочвам

" Аз не съм проверяващ орган, аз отправям, споделих доста от лицата в листата и обществено ", това съобщи в коридорите на Народното събрание министър председателят Кирил Петков пред публицисти. 

Премиерът Кирил Петков беше разпитан във Върховната касационна прокуратура, защото Държавното обвиняване изиска повече детайлности за лицата, които е загатнал по време на срещата си с основния прокурор Иван Гешев миналата седмица. На тази среща Петков уточни имена и прякори на хора, които съгласно него са в основата на икономическата и престъпна престъпност в страната, само че против тях не са подхванати дейности за търсене на наказателна отговорност. Разпитана бе и Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на премиера.

Прокуратурата изпрати на Министерство на вътрешните работи предоставените от Петков медийни изявления, свързани с 19 лица, за които твърди, че евентуално са направили престъпни и стопански закононарушения. Това осведомиха по-рано от държавното обвиняване. 

с напрежението по оста НАТО-Украйна-Русия, Петков съобщи: „ Нещата, които за жалост, виждаме, че идват от тях като информация не е деескалация, за каквото се надявахме. Напротив, всички виждаме, че има продължение на ескалацията. Ние би трябвало като страна да сме подготвени с всевъзможни сюжети, с цел да сме сигурни, че тактиката ни за национална сигурност е изпълнена по най-хубавия и най-умния метод “, сподели още той.

Очаквайте още детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР