„Аз не съм най-подходящият експерт по вътрешно-партийните въпроси, но това,

...
„Аз не съм най-подходящият експерт по вътрешно-партийните въпроси, но това,
Коментари Харесай

Явор Божанков: Последните 10 години управлява ГЕРБ и системите отиват надолу

„ Аз не съм най-подходящият специалист по вътрешно-партийните въпроси, само че това, което мога да кажа като човек от гражданската квота е, че намира цялата тази обстановка с директния избор за демократична процедура и за полезна”, сподели в изявление за предаването „ Седмицата” по Дарик радио депутатът от гражданската квота на Българска социалистическа партия Явор Божанков.

„ Защото лидерският въпрос стои, а към него стои въпросът, по какъв начин води политика тази партия, верни политики ли е водила? По-скоро противоположното е притеснително, когато лидерският въпрос, да кажем в ГЕРБ, не стои въобще. Там има един водач и никой не му оспорва престижа и властта. Това, за мен, е по-притеснителен формат, който подухва на едни други времена”, добави депутатът.

По думите му, от ГЕРБ се провалят във всички направления. „ Последните 10 години ръководи ГЕРБ и системите отиват надолу”, на мнение е Божанков.

„ Трябва да бъде спазен законът. В България имаме проблем с върховенството на закона, тъй като над закона постоянно има Бойко Борисов, който има последната, тежката дума. Затова сме и непрекъснато в тази ситуация”, сподели още Явор Божанков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР