Аз не съм на СПА като БСП, а работя -

...
Аз не съм на СПА като БСП, а работя -
Коментари Харесай

Борисов след изявление на Нинова: Аз не съм на СПА като БСП, а работя

Аз не съм на СПА като Българска социалистическа партия, а работя - демонстрираме какво сме създали, а не какво ще създадем. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов, откакто откри новата и осъвременена Професионална гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в Бургас.

На въпрос по какъв начин ще разяснява изявленията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от днешния брифинг в село Бяла, Борисов отговори, че не е на СПА център като Българска социалистическа партия, а работи, като открива учебни заведения, софтуерни паркове, зали. Не ме интересува какво споделя Корнелия Нинова. Само да ѝ покажат фотосите на госпожа Нинова и да не разяснява. Снимките на софтуерното учебно заведение, на софтуерните паркове, на роботите, на децата - какво сме създали, а не какво ще създадем, означи министър председателят Борисов, представен от " Фокус ".

От Бяла край Разлог водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че партията й предлага " диалог за бъдещето, а не партийна кавга за сегашното, диалог за това какво следва след ГЕРБ и патриотите ". Парламентарната група на Българска социалистическа партия " се пръсва " из страната, а на семинар в Баня - известно със СПА хотелите си, алените са изработили съответния график.

Министър-председателят откри през днешния ден новата и осъвременена Професионална гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в Бургас. Преди това - във Варна, където посети националния тим по волейбол, Борисов анонсира нарастване от 1 януари на заплатите в бюджетния бранш с 10%.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР