Аз не съм момиче да си пазя SMS-ите. Явно някои,

...
Аз не съм момиче да си пазя SMS-ите. Явно някои,
Коментари Харесай

Борисов: Не съм момиче да си пазя SMS-ите

" Аз не съм момиче да си вардя SMS-ите. Явно някои, които се имат за мъже, са надалеч от мъжете. Нали, с цел да си пазиш SMS-а с години, с цел да може да го покажеш ". Това разяснява министър председателят Бойко Борисов текстовото известие " Добро утро, необут ", изпратено до него и показано от обвинения предприемач Пламен Бобоков в четвъртък.

" Обадил ми се е, пристигнал е, ние сме водили доста работни срещи, доста... Нали, с цел да отидем в Румъния и да му открием цех, това би трябвало да се контракти... Не виждам защо е тази нервност. И виждаш ли, в случай че е Борисов е неприятно, а в случай че е Радев, значи това към този момент е нахлуване. Не е нахлуване, в противен случай. Казваш си истината и всичко е тъкмо. Какво неприятно има в това да кажеш: Семейни другари сме, познаваме се, има индивида бизнес там, взехме решение да го подкрепим. Кое е укоримото? ", попита Борисов, който в петък откри в Пазарджик нова логистична и индустриална база.

Той съобщи, че в никакъв случай не е крил, че познава представителите на целия български бизнес, с които се е срещал, с цел да им оказва помощ да развиват своите инициативи.

" Не съм крил, че познавам целия бизнес, това не е казусът. Проблемът е в това, че упрекват единствено другите. Проблемът е, че преди няколко седмици сътрудника Радев сподели, че е неприемливо и незаконно това и настоя министър председателят да си извади чатовете. Затова в този момент е толкоз гузна обстановката ", сподели още Борисов.

" Всичко това ни отдалечава единствено от огромните цели, от огромната работа. Всички бяхме на разпит. Това е значимото - човек за човек и заплата за заплата... Хората виждат какво вършим ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР