Аз не съм чул някога Борисов да каже Аз сбърках“.

...
Аз не съм чул някога Борисов да каже Аз сбърках“.
Коментари Харесай

Проф. Маринов: На Борисов винаги друг му е виновен – комунистите, БСП, четирите годишни времена...

Аз не съм чул в миналото Борисов да каже „ Аз сбърках “. Или „ Аз не направих това “ или „ Изпълнителната комисия на ГЕРБ сбърка тук и тук “, споделя проф. Александър Маринов
Винаги отговорен е някой различен – комунистите, Българска социалистическа партия, тези гадове дето ни клатят държавното управление, четирите годишни времена, интернационалното състояние, какво ли не, единствено не и той персонално и неговото обграждане. Поради това към този момент доста хора надолу по веригата се замислят, тъй като схващат, че са на една крачка да бъдат жертвани. Всеки от тях може да бъде обречен, когато се постанова да се оправдае или да се откри провинен за следващия неуспех или загуба, споделя още той пред Фокус.

Официалните управителни органи на ГЕРБ в лицето на ръководителя, в лицето на тази национална среща, на която в действителност основно той приказва и така нататък, не направиха никакъв самокритичен разбор. Напротив – имаше заявки, които са шокиращи, че са били по-силни от всеки път. Така че там има явно отвращение, а евентуално и некадърност за стрес разбор, за сериозен разбор, разяснява той..

Какво да промени ГЕРБ, какво да промени Бойко Борисов? Той самият го споделя още преди изборите – никаква смяна няма да има. Ние ще си победим, в тази ситуация в София, и отново ще си продължаваме по същия метод, изяснява професорът.

По места са се наплодили стотици такива мини Бойко Борисов-чета, които нямат всички негови качества или нямат неговото въздействие, само че те безчинстват по места. И това е бомба с цъкащ механизъм, тъй като поради това хората ненавиждат ГЕРБ. Да, те в този момент завоюваха. Те завоюваха в този момент на доста места в дребни общини, в дребни обитаеми места, тъй като там към момента работи тази желязна преса, този бих споделил терористичен напън върху подвластните елементи от популацията. Но това няма да работи дълго време. И тогава махалото ще се обърне в противоположната посока, тогава бумеранга ще се върне и тогава ще видят какво значи ненавист, тук-там. Не тук на жълтите павета в политическите заявки. На места, където всички се познават и където в този момент хората са мачкани, само че когато работите се пропукат, тогава ще има обратен тласък, няма по какъв начин да няма обратен тласък. За страдание. Аз не съм последовател на такива способи на възмездие, само че хората са по този начин устроени, декларира още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР