Аз не съм бил част от мафията, на мен ми

...
Аз не съм бил част от мафията, на мен ми
Коментари Харесай

Цветан и Антоанета Василеви: Защо главният прокурор отговаря, като питаме президента?

Аз не съм бил част от мафията, на мен ми се е налагало да защищавам банката и вложенията от техния рекет, защото аз съм рекетиран от 2009 година насам непрестанно. Това съобщи банкерът в заточение Цветан Василев във връзка с банкрута на Корпоративна комерсиална банка (КТБ) и обвиняванията против него и фамилията му в извънредно изявление пред Люба Кулезич в ефира на BIT.
Прокуратурата упреква моята щерка и жена ми, че са знаели, че моите пари са били от незаконен темперамент, което е юридически парадокс и е изрично погрешно, сподели още Василев. Съпругата и щерка ми са обвинени по желанието на прокуратурата, счита банкерът. Определено е доста висока тази цена, която заплащам дружно със фамилията си. Наред с нас, страдат останалите обвинени, страдат и тези, които изгубиха парите и бизнеса си поради банкрута на банката, безапелационен беше Василев.
Според него президентът Румен Радев е влезнал волно или несъзнателно в офанзивата против банката. По думите на Цветан Василев Румен Радев е можел да направи една-единствена стъпка - " да наложи несъгласие над безумните промени в Наказателно-процесуалния кодекс (НПК), част от които умерено могат да бъдат наречени нескромно " Василев ".
Това наподобява на един спектакъл на парадокса. Аз запитвам господин президента, дава отговор ми основният прокурор на Република България. Къде в разделянето на управляващите?, попита риторично брачната половинка на Цветан Василев проф. Антоанета Василева.
" Кой потвърди, че сме отговорни? Това би трябвало да потвърди българският съд. Къде е нашата хипотеза за непорочност? Президентът не ми е дал отговор до момента, а аз съм подготвила писма и до други президенти ", разгласи Василева по тематиката с изпратеното писмо до президента Румен Радев откакто по-рано стана ясно, че и дъщерята на Цветан Василев Радосвета се е сдобила с обвиняване от прокуратурата.
Антоанета Василева посочи, че еднакъв е следователят и прокурорът по нейното дело и това на щерка ѝ.
За край на първата част на изявлението Цветан Василев съобщи, че парцелите, които е закупил и които са обект на следствие, са добити по изцяло легален метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР