Аз не съм адвокат на президента, но когато нещо е

...
Аз не съм адвокат на президента, но когато нещо е
Коментари Харесай

Слави: не съм адвокат на президента, но когато нещо е несправедливо, то ме вбесява

Аз не съм юрист на президента, само че когато нещо е незаслужено, то ме нервира и вбесява. Това написа във Фейсбук Слави Трифонов.
" Няма и седмица, откогато президентът Румен Радев сподели, че ще се кандидатира за втори мандат и всички, които работят в отходните канали на публицистиката се активизираха да бълват „ матрял “. Например, тези от държавната тоалетна ПИК започнаха да ръсят гнусотии, внушения и откровени неистини, маскирани като читателски въпроси. Освен това, най-неочаквано министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов внуши, че синът на президента Румен Радев е бил задържан на незаконен ваучър с хулигански прояви ", написа още той.
 Слави Трифонов сподели кои партии не са върнали надвзетите си дотации Слави Трифонов сподели кои партии не са върнали надвзетите си дотации
На 31 януари изтече удълженият период, в който партиите трябваше да върнат надвзетите партийни дотации. Припомням, че през 2019 година с моя...
Шоуменът попита: " Само мен ли ме е гнус от това непоносимо държание на медии и на политици? Защото министърът не е жълта медия да внушава неистини. Той е облечен с власт и отговорности. Нещо, което очевидно не схваща ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР