Аз не очаквам проблемен развод, това е казал председателят на

...
Аз не очаквам проблемен развод, това е казал председателят на
Коментари Харесай

Шефът на ЕП: Не очаквам проблемен развод

Аз не чакам проблематичен бракоразвод, това е споделил ръководителят на Европейския парламент Давид Сасоли, съобщи РИА Новости.

Ръководителят на органа на законодателната власт на Европейския съюз в коридорите на Световния стопански конгрес в Давос е коментирал Брекзит и плануваното за идната седмица гласоподаване в пленарна зала на съглашението за излизането на Обединеното кралство.

Важна информация какво ще се случи след Брекзит

"Мисля, че всичко е предрешено. Аз персонално не считам, че този документ ще бъде отритнат от законодателите на 28-те. Така че допускам – процедурата ще мине безпрепятствено и раздялата ни с Британия ще бъде безпроблемна ", е показал още италианският политик в швейцарския курорт.

В графика на Екологичен потенциал за 29 януари е било заложено гласоподаване на документ, даващ зелена светлина на Брекзит от страна на Европейски Съюз. Очаква се Англия да приключи над 40-годишното си участие в блока на 31 януари. От идващия ден депутатите в Екологичен потенциал от Обединеното кралство ще би трябвало да изоставен постовете си, а страната ще се лиши от право на глас в институциите на блока. Кралството ще остане част от икономическото пространство на Европейски Съюз и би трябвало да контракти връзките си с 27-те до края на тази година.

Наш посланик: Джонсън занапред ще се сблъска с проблемите на Брекзит

Борис Джонсън (третият подред министър председател в Лондон след референдума за Брекзит през лятото на 2016 г.) на 9 януари 2020 година е съумял да прокара в английския парламент закон, определящ датата за излизането на западноевропейската монархия на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР