Аз не очаквам да има втора вълна в този апокалиптичен

...
Аз не очаквам да има втора вълна в този апокалиптичен
Коментари Харесай

Спомен с марка Мангъров: Не очаквам втора вълна, в никакъв случай епидемични взривове

" Аз не чакам да има втора вълна в този апокалиптичен смисъл, в който се приказва. Чакаше се един пик, втори пик – нито един единият, нито другият пристигна. Дори и този вирус да остане, той ще остане в положение на едно тлеене, само че никога на епидемиологични гърмежи ".

Думите са на доцент Атанас Мангъров, който ще е главен специалист от страна на партия " Възраждане " в работната група за коронавирус ограниченията, която беше решено да бъде образувана след огромния митинг против зеления документ на 12.01.22 година пред Народното събрание. Той беше проведен от " Възраждане ", партията призна и, че е платила рейсовете на протестиращите, само че не на всички – детайлности в материала за отговорностите на " Възраждане " и какво е разплатено съгласно информация от партията!
Здравното министерство опроверга думи на Мангъров за умряли имунизирани против КОВИД
По мотив постъпили журналистически въпроси, свързани с изказвания на доцент Атанас Мангъров в ефира на Нова телевизия, изказани на 16 януа...
Прочети повече
! Оттогава България претърпя талази на Уханския и Алфа разновидността на ковид (есента на 2020 година и пролетта на 2021 година), на Делта разновидността (есента и началото на зимата на 2021 година), а от началото на 2022 година пристигна и Омикрон, който се застъпи с така наречен " опашка " на Делта вълната. За 18.01.21 година за пръв път в България публично бяха диагностицирани над 11 000 души с COVID-19. Тенденцията съгласно всички математически модели е растежът на инфектирани да продължава и пик да бъде доближат в края на януари! А умрелите от COVID-19 от началото на пандемията в България са над 32 000 души - в долния линк може да видите последната систематизирана седмична статистика към датата на стартиране на този материал:

Седмицата на ковид: Рекорд по нови случаи, само че не и връх на приети в болница и умряли

Припомняме и, че против Мангъров има сигнал поради изказвания за ковид и имунизациите - ПОДРОБНОСТИ ТУК!

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР