Аз не мисля, че има за какво да му се

...
Аз не мисля, че има за какво да му се
Коментари Харесай

Борис Митов: Не мисля, че има за какво да се извинявам на Светлин Михайлов

" Аз не мисля, че има защо да му се оправдавам ", това съобщи журналистът Борис Митов във връзка спора му с шефа на Софийски градски съд Светлин Михайлов.

Медията на Митов - mediapool беше наказана да заплати на Михайлов 60 000 лева, тъй като журналистът си е разрешил да го назова " абсурден ".

" Тези 60 000 лева никой не е предполагал, че ще се стигне до тях, тъй като има каузи за ликвидиране, при които кръвнината не коства толкоз ", добави Митов.

" Според мен ще се стигне до трета инстанция, тъй като претенциите са му огромни, а на втора все някой ще апелира, тъй че делото ще продължи най-малко още 2-3 години ", сподели още Борис Митов.

" За страдание ми се искаше по различен метод да протече това чуване, тъй като той подчини на своята харизма съвещанието. Хората, които трябваше да го питат за мандата му в КПКОНПИ, както и като основен прокурор не бяха сигурни какво го питат ", съобщи журналистът във връзка чуването на Сотир Цацаров пред Антикорупционната комисия.

" Това е един от следващите противоположни завои, които основния прокурор взе през последните месеци. Разбрахме, че очевидно имаме потребност от по непоколебим мониторинг от Европейската комисия ", съобщи Митов по тематиката с чуването на основния прокурор Иван Гешев пред комисията LIBE.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР