Аз не искам българския Мадуро да ни води към режима

...
Аз не искам българския Мадуро да ни води към режима
Коментари Харесай

Радев е българският Мадуро, твърди Цветанов

 Мадуро наредил да изнесат 8 тона злато от централната банка на Венецуела  Младежите на ГЕРБ: Нинова и Радев са остриета на Решетников и поддържат режима на Мадуро
„ Аз не желая българския Мадуро да ни води към режима на Венецуела. Ние би трябвало да се числим към развитите демократични общества, каквито безспорно са Европейски Съюз и Съединени американски щати “, съобщи Цветан Цветанов.

Според него, нашият президент води България надалеч от евроатлантическия ѝ път и е редно да си дадем сметка, че живеем на най-хубавото място на света, а точно Европа.

" След срещата си с президенти на 9 европейски страни, Румен Радев направи мнения, които никой не разбра. Благодаря на всички останали участници в срещата, които не са разрешили на президента Радев да изкаже своята позиция по отношение на терзанията на всички членки на НАТО от нарушаването на интернационалното право с анексирането на Крим и напрежението в Черноморския район. Радев в последна сметка даже е подписал декларация, в чиято шеста точка се акцентира взаимното безпокойствие на държавните глави от дейностите на Русия в Керченския пролив, от незачитането на интернационалното право, както и от хибридните офанзиви. Всъщност, до момента аз не съм чул каква е позицията на Радев за нарушаването на интернационалното право от страна на Русия, тъй като по време на акцията си говореше едно, само че на първия си Европейски съвет поддържа удължаването на глобите ", добави Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ приказва и за визитата на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг у нас, по време на която съгласно него са се дали доста ясни послания какво би трябвало Алиансът да предприеме в Черноморския район – а точно усилване на предното наличие, с цел да се подсигурява отбраната на всяка една членка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР