Аз не исках да го убивам, а само да го

...
Аз не исках да го убивам, а само да го
Коментари Харесай

Касапинът Мехмед убил приятеля на бившата си, за да не насилва сексуално децата му

Аз не желаех да го умъртвявам, а единствено да го осакатя! Ереджеб потегли да буйства и просто по този начин се получи. Направих го за децата си! А Айше я ударих с желязна пръчка, тъй като почна да вика и щеше да разсъни дъщерите ми. Това сподели в съда упрекнатият в убийството на приятеля на някогашната си жена в руенското село Снягово - Мехмед Юсеин, представен от " Флагман ".

" Както в този момент ми гледа децата, по този начин и след време ще ги ч*ка ", споделил по време на разпитите той.

За укриването си близо седмица Мехмед се оправда с това, че е изгубил телефона си.

„ Скрих се, тъй като разбрах, че ме търсят и не желаех да тревожа хората от моето село Рудина. Загубих си телефона и не можах да се свържа с Министерство на вътрешните работи, другояче желаех да се предам”, сподели още той.

През цялото време мъжът, който е с главно обучение, говореше неясно. Съдия Даниел Марков също не можеше да го разбере.

На няколко пъти магистратът повтори на обвинения да приказва по-бавно. След като го попита каква мярка желае от съда, Мехмед отговори: Искам по-лека такова, присъда, разбираш ли?!

Съдът обаче през днешния ден ще дефинира дали той да остане в ареста или не. „ Аз не ти дефинирам присъдата, виждам ти мярката, по тази причина те запитвам какво искаш от съда”, сподели арбитър Марков.

Но явно Мехмед още веднъж не схвана и изиска да му е по-леко. В последна сметка, откакто разбра смисъла на днешното съвещание, обвиненият уточни, че желае да е под домакински арест.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР