Аз не гледам Ергенът“ и никога не съм го гледал.

...
Аз не гледам Ергенът“ и никога не съм го гледал.
Коментари Харесай

Иво Сиромахов за Ергенът: Още се треса от нерви

" Аз не виждам " Ергенът “ и в никакъв случай не съм го гледал. Според мен такива излъчвания са засегнатост за интелигентните, духовни фенове, каквито безспорно сме всички.

Ама Гергана към този момент прекали! То бива, бива просташко държание, само че тя мина всевъзможни граници. Типичен скорпион!

Много ме е гняв, че Радостина отпадна. Момичето се държеше доста обичайно.

Карина не знам за какво въобще са я избрали. Една такава непохватна е, неуместна. Аз не че виждам " Ергенът “, въобще не си изгубвам времето с такива простотии, само че им се чудя на акъла на продуцентите. Ти като вземаш рак да ти взе участие, би трябвало да си даваш сметка за следствията.

А и Людмила е толкоз злобна… Как може да има такива дами! Аз такива нито ги познавам, нито ще седна да ги коментирам… Спомняте ли си във втория епизод какво сподели? Още се друсам от нерви, като се сетя. Добре, че не виждам " Ергенът “, не желая да си го предизвиквам.

И Александра какво толкоз се разфуча, че ѝ били развързали банския. Той дори не падна! Голям праз.

Ритуалите за пари на Капитонова въобще няма да ги разясня. Според мен не работят.

Цялото това предаване си е чиста загуба на време, аз по тази причина въобще не го виждам и даже не знам по какъв начин се споделят участничките.

А и измежду моите познати няма нито един, който го гледа. Те са интелигентни хора.

Аз даже не знам по кое време се излъчва и по коя телевизия. Просто не ме интересува. Затова тази вечер в 21 часа никога няма да си пусна БТВ, ами както постоянно ще си чета " Братя Карамазови “ на Достоевски.

Никога не бих паднал толкоз ниско, че да виждам " Ергенът “, камо ли да го разясня ", написа Иво Сиромахов във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР