Аз не деля българите на работещи в частния сектор и

...
Аз не деля българите на работещи в частния сектор и
Коментари Харесай

Радев: Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и рейтингово да е в момента

Аз не разделям българите на работещи в частния бранш и работещи в държавния бранш. Това съобщи президентът Румен Радев в Трявна, където посети оръжейното дружество " Емко " и се срещна с индустриалния развой на място, написа " Актуално ".

" Няма да ме видите в хора на суматохата, колкото и рейтингово да е сега ", съобщи изрично Румен Радев във връзка с обстановката с коронавируса у нас.

Очаквам способените държавни органи за подходят с по-голямо внимание и по-голяма бързина. Хората тук работят, сподели президентът. По думите му многократното повторение на операцията, че президентът желае да саботира здравните ограничения, няма да я трансформира в истина. Заявих, че дружно със здравните ограничения, би трябвало да има и социално-икономически такива. Разбира се, че свалянето на ограниченията не би трябвало да става внезапно, само че апелите би трябвало да бъдат към разсъдък, който българите демонстрират. " Няма да ме видите в хора на суматохата, колкото и рейтингово да е сега ", безапелационен бе Румен Радев във връзка с ограниченията, които държавното управление подхваща, в условия на извънредно състояние. Предпочитам гласа на разсъдъка, каквото и да ми коства, сподели още Румен Радев.

Трябва да мислим по какъв начин България безвредно да излиза от това положение. Това е комплициран развой, при който би трябвало да има поетапно обмисляне и да се поемат задължения за съответни критерии. Ние не можем да използван наготово опит от други страни, тъй като във всяка държава кризата се развива по друг метод, смята президентът. По думите му страната ни би трябвало да развие потенциал за тестване по избрана методология.

От своя страна от управлението на предприятието обясниха, че сега имат проблем с изнасянето на продукцията си и желаеха страната да не им пречи. От " Емко " показаха, че се обръщат към президента с молба да се даде публичност на казуса им.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР