Аз не бягам от японското правосъдие, а от огромна несправедливост.

...
Аз не бягам от японското правосъдие, а от огромна несправедливост.
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Карлос Гон

" Аз не тичам от японското правораздаване, а от голяма неправда. " Така Карлос Гон, до наскоро един от най-влиятелните хора в световната автоиндустрия, изясни по какъв начин се трансформира в воин на заслужен за Холивуд сюжет. В последните дни на предходната година някогашният президент на алианса Renault Nissan Mitsubishi се измъкна от къща в Токио, където живееше, откакто излезе от ареста под гаранция, и по неведоми към този момент пътища се озова в Ливан - една от трите страни, за които има паспорт.

Бившият автомагнат беше задържан през ноември 2018 година и престоя в пандиза над четири месеца в очакване на правосъден развой по обвинявания във финансови измами. Гон отхвърля всичко и твърди, че е е жертва на скрит план от висши ръководители на Nissan, японски прокурори и държавни чиновници, които са желали да осуетят цялостното обединение на Nissan с Renault.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В първата си публична конференция в сряда в Бейрут Гон съобщи, че ще почисти името си и занапред ще назове всички забъркани. " Нехуманната и остаряла японска правосъдна система ме държа пленник ", изясни мениджърът и добави, че юристите му са споделили, че процесите против него са щели да продължат пет години.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР