Аз не бих казал, че България е втора ръка държава.

...
Аз не бих казал, че България е втора ръка държава.
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не приемам упреците, че служебният кабинет не си е свършил работата за Шенген

" Аз не бих споделил, че България е втора употреба страна. България би трябвало да показва националните си ползи. Опитваме се да водим и водим политика, която отстоява националния интерес. До последно не сме се отказали да водим диалози за Шенген ", това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев пред bTV.

България би трябвало да работи за това другите държави-членки на Европейски Съюз да схванат доста ясно и тъкмо какъв е националният интерес на България. Шенген не е единствено народен, а общоевропейски интерес, продължи той.

" Не бих споделил, че България е корумпирана страна. Има обособени практики, които се надявам органите бързо да разкрият ", сподели още Донев.

Институциите дължат отговор на обществото за въпросите, които го вълнуват. Не одобрявам упреците на Политическа партия и Българска социалистическа партия по тази причина, че служебното държавно управление не си е свършило работата. То засилва всичко, което не беше свършено. Никаква работа не бе свършена от държавното управление " Петков ", безапелационен бе служебният министър-председател.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР