Аз на кой премиер да вярвам. На този, който предния

...
Аз на кой премиер да вярвам. На този, който предния
Коментари Харесай

Радев: Слух е, че искам да правя преврат

Аз на кой министър председател да имам вяра. На този, който предния ден сподели, че още декември месец е свалил доверието си от мен или на този, който през вчерашния ден сподели, че не води война с мен. Това сподели президентът Румен Радев.

БЛИЦ напомня, че преди дни министър председателят Бойко Борисов направи първи коментар във връзка изявлението на президента, че снема доверието си от кабинета му .

Вчера министър-председателят сподели, че не води война с никого .

„ Управляващите пък споделиха, че от три години, откогато съм президент, водят война с мен. Когато аз желаех да работя с тях ми отказваха срещи, а щом споделих, че отхвърлям да работя с тях ми пращат министри “, добави президентът.

„ Струва ми се, че живеем в страната на парадоксите “, сподели Радев и добави: „ Аз не съм споделил нито една неприятна дума за България и за българското държавно управление. Няма и да го направя. Отдавна работя е помощ на българското държавно управление “.

Президентът Румен Радев разяснява и горещата вест от последните дни, че Съединени американски щати не разрешават на български жител да влиза в страната им поради корупционни практики . БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден стана ясно, че това е арбитър Андон Миталов .

„ Това си е решение на Съединени американски щати. Вярвам, че си имат своите претекстове. Очаквам да дават още материали.

Това потвърди, че ние можем да се преборим с корупцията единствено с ефикасен български съд “, съобщи Радев.

„ Призивите за прелом са клюки. Винаги съм работел за ползите на България”, изрично съобщи президентът. Той отхвърли да разяснява сходни изказвания.

„ По Конституция президентът има право да насочва послание когато реши и по каквато тематика реши”, добави още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР