Аз много пъти съм го казвал, че когато се случи

...
Аз много пъти съм го казвал, че когато се случи
Коментари Харесай

Психолог направи смразяващ кръвта анализ на свирепия убиец Теньо и жертвата му Ивета

" Аз доста пъти съм го казвал, че когато се случи нещо сходно това е синтоматика за опадането на нравите в обществото. Всички ние носим отговорност за случилото се. Една такава значима институция какъвто е номера 112 беше смачкана и унищожена. Винаги в най-трагичната обстановка могат да се извадят заключения. 16-годишно момиче ражда, брачният партньор е в пандиза. Кой подсигури някаква поддръжка за това дете? Трябва да има указател на ранните раждания, само че подобен няма ". Това сподели психологът Христо Монов за жестокото ликвидиране в Айтос при което Теньо Енчев преби до гибел Ивета - майката на детето си.

" Надявам се да лежи до живот, тъй като той е посочил, че не предстои на коригиране. Има нещо, което логиката на психиката откри, една конструкция, която би трябвало да приемем, че ние сме артикул, от това, което виждаме и чуваме. Ако е виждал брат си какво прави, той го имитира ", безапелационен беше психологът, който взе присъединяване в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3, представен от Блиц.

" Най-трудният въпрос, който може да бъде основан е кой да вземе детето на Ивета. За мен най-хубавият вид би бил за това дете да бъде осиновено, от семейство, в което няма такива нещастия, а не да се пристъпи към формата наречена приемно семейство.

От 6 всеобщи убийци в Съединени американски щати, четирима са минали през приемни фамилии. Има хора, които могат да преценяват потенциала и на двете фамилии, който желаят да вземат детето на убитата в Айтос жена. Но те и двете са травмирани. Това дете ще живее в среда на компенсаторика.

Най-добрият вид за детето на жертвата е да бъде осиновено. Системата за осиновяване е блокирана от години в България. Преди 1 година беше заложен въпроса на обществения министър и той не отговори. Ще дойдат и политици, ще приказваме и за вота на съмнение на тематика сигурност. Агресията се ражда в почва на неустановеност ", сподели още Христо Монов.

" Нали не мислите, че е добре детето на иде при майката на Ивета? Та тази жена е разрешила на личното си 13-годишно момиче да има връзка с близо 10 години по-възрастен мъж и на 16 да роди от него ", сподели още той.

" Връзката сред насилника и насилвания е доста дълбока. Едно 13-годишно дете, в тази сложна възраст, доста елементарно може да откри това, което не му доближава в фамилията, в тази ситуация неналичието на татко. Може би е откривала бащата в него, от към мощ и от към честен престиж ", сподели още психологът.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР