"Аз мисля, че всички трябва да пазим авторитета на бившия

...
"Аз мисля, че всички трябва да пазим авторитета на бившия
Коментари Харесай

Радев за Плевнелиев: Трябва да му пазим авторитета дори когато самият той не може!

"Аз мисля, че всички би трябвало да пазим престижа на някогашния държавен глава, даже когато самият той не знае по какъв начин да го опази ", с тези думи президентът Румен Радев сбито отхвърли да разяснява офанзивата на своя предходник Росен Плевнелиев от по-рано през днешния ден.

Той съобщи, че Радев е първият български президент популист, който си разрешава да нападна институциите, да споделя, че няма опция на ръководството и даже позволява противоконституционност, като загатва за собствен политически план. Освен това Плевнелиев сподели, че актуалният президент е "нула " като интернационален фактор - не му имат вяра на Запад, а в това време Русия му зашлевила гласовит пестник, и то два пъти.

Плевнелиев не за първи път подлага на критика наследника си на "Дондуков 2 ", като най-остър беше във връзка позицията му за анексирането на Крим от Русия. Неотдавна не пропусна да означи и, че единствен Радев е омаловажил постигнатото от българското европредседателство, "търсейки на ниска цена пиар ".

В същото време медийният консултант на Румен Радев - Иво Христов, упрекна Българска национална телевизия, че не отразила по какъв начин той поздравява волейболните национали след успеха им нощес, наричайки я "Борисовата национална телевизия ". Той непосредствено съобщи, че операторът е имал такива указания, с които още един път загатна, че страната медия обслужва премиера.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР