Аз мисля, че народа не се интересува от моя имунитет.

...
Аз мисля, че народа не се интересува от моя имунитет.
Коментари Харесай

Марешки изригна в ефира: Дори Валери Симеонов разбра, че е вреден за управлението. Само Каракачанов не разбра, има още месо по кокала, затова стои

" Аз мисля, че народа не се интересува от моя имунитет. Патриотите са нездравословни за ръководството на България, не оставят опция на същински патриотично ориентираните представеители. Има доста такива, които желаят да се изявават, само че тъй като тези са заели нишата нямат опция. Дори и Валери Симеонов разбра, че е нездравословен за ръководството. Единствените, които не схванаха, че би трябвало да си вървят са Джамбазки и Каракачанов. Валери Симеонов и Каракачанов се сплотиха против майките. Те би трябвало оптимално бързо да излязат от ръководството. Има още месо по кокала по тази причина Каракачанов не си подава оставката. Той е политически мъртвец ", съобщи Веселин Марешки в ефира на Нова тв.

" Ние показахме, че не желаеме да влизаме в ръководството. Ние желаеме едно съществено ръководство в интерес на българския народ. Бихме се присъединили в ръководството единствено в случай че една от главните точки е оправянето на картела с горивата. Виждате, че по тази причина хората недоволстват и стачкуват. Ние желаеме изхвърлянето им от политиката. Не проваления министър да стане народен представител. Парламента не е трудово възпитателно учебно заведение за провалеи политици. Да си отиват в историята. Ще останат там с неприятно ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР