Аз мисля, че Фолксваген не се е отказал от Турция,

...
Аз мисля, че Фолксваген не се е отказал от Турция,
Коментари Харесай

Емил Хърсев: Фолксваген не се е отказал от Турция

Аз мисля, че " Фолксваген " не се е отказал от Турция, само че ясно огласеното решение е да се отсрочи взимането на решение за тази инвестиция, сподели в студиото на " Сутрешен блок " Емил Хърсев, финансов анализатор.

Въпросът е, че към този момент прекомерно съществено се слага въпроса, който съгласно мен трябваше да си слагат в самото начало - какви са критериите и по какъв начин въобще се избира местоположението за една такава инвестиция, акцентира той.

Хърсев сподели, че е имало изявление на един от членовете на надзорния съвет на концерна " Фолксваген ", което е сложило доста въпроси,
Емил Хърсев, финансов анализатор: В това число и въпроси, които ние трябваше да си сложим - какви са тези надпревари, какъв е този спринт и конкуренция да се дават дотации на частни компании и по какъв метод въобще се позволява топзи механизъм на наддаване на дотации, при който естествено, че нито една европейска страна не би могла да конкурира една централизирана и властническа страна като Турция.
Вижте целия диалог във видеото.
 България към момента има шансове за завода на България към момента има шансове за завода на "Фолксваген "
Надзорният съвет на Фолксваген отсрочи решението си за създаване на цех в Турция, на фона на турската интервенция в Сирия. От управлението на концерна...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР