Аз лично се отегчих от това политическо коректно говорене. Не

...
Аз лично се отегчих от това политическо коректно говорене. Не
Коментари Харесай

Андрей Слабаков мисли, че родители, които не водят децата си на училище, трябва да ходят в затвора

Аз персонално се отегчих от това политическо правилно говорене. Не би трябвало да им се цепи басма. Така известният режисьор Андрей Слабаков разяснява новината, че става част от евролистата на Вътрешна македонска революционна организация.
На въпрос защо би приказвал пред Европейския парламент, режисьорът сподели, че щял да приказва за образованието и предложи да има затвор за родители, които не водят децата си на учебно заведение. Последва въпрос на водещия на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев – кой тогава ще води децата на учебно заведение?
Смятам, че листата на Вътрешна македонска революционна организация е готина, тъй като има задоволително рационални хора. Аз не съм краен – извънредно рационален съм, не съм предложил думите " мама " и " тате " да бъдат сменени с " родител 1 " и " родител 2 ", добави Слабаков.
Попитан дали харесва настоящето ръководство на България, Слабаков сподели, че има какво да се желае. А дали би трябвало да напуснем Европейски Съюз, отговорът беше, че всеки закон, който е срещу България, означавал, че е срещу Европейския съюз. " Има едно семейство – българското, на всички други фамилии - " довиждане ", сподели Слабаков, разяснявайки разделянето в Европейския парламент и че там има политически фамилии, защото няма по какъв начин да има единни партии, тъй като влизат депутати от разнообразни страни.
" Обещавам да отивам на работа, за разлика от някои като Бареков и няма да позволи да се гласоподават закони, които са антибългарски ", приключи Слабаков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР