Аз, когато съм участвала, съм давала десетки и невинаги съм

...
Аз, когато съм участвала, съм давала десетки и невинаги съм
Коментари Харесай

Ваня Щерева си призна: Лицемерка съм

„ Аз, когато съм взела участие, съм давала десетки и не всеки път съм била обективна. Била съм си лицемерна на моменти “, откровена е обичаната звезда.Артистката изяснява, че в предаването постоянно има някаква доза двуличие в десетките, които се дават. Защо се случва по този начин в предаването, музикантката изяснява:

„ Не го приемаш на съществено това да е съревнование на живот или гибел, а всеки един се е постарал “, споделя варненката. Авторката на „ Портокалово момиче “ споделя, че да участваш в „ Черешката “, е доста тежко.„ От сутринта снимат. Много изтощителен ден е, когато си хазаин в „ Черешката “.
Реклама
Ти си в пот целия ден и би трябвало в един миг да посрещаш посетители. Трябва да се гримираш, да се облечеш като хората. Аз бях с спортен екип и хората ме направиха на дармадан за това. Те желаят костюм, вечерна рокля, гол тил, желаят доста „ хай “, все едно всеки ден по този начин се върви на посетители “, споделя сценаристката на „ Под прикритие “. Рядко се сещаме, че и звездите от време на време желаят да карат по-неформално срещите си у дома, написа " България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР