Аз живеех с успеха. И разбрах, че успех не е

...
Аз живеех с успеха. И разбрах, че успех не е
Коментари Харесай

Мартина Вачкова: Успех е да бъдеш обичан и да ти вярват

Аз живеех с триумфа. И разбрах, че триумф не е доста функции, не е доста пари, не е телевизия или спектакъл. Успех е да бъдеш обичан и да ти имат вяра. Той може да се реализира с откровен труд и с откровено, почтено живеене.

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " обичаната актриса Мартина Вачкова. Тези неща тя ги е научила от своя татко Григор Вачков.

" Най-хубавите рецензии за татко ми постоянно това акцентират - някаква страшна мощ, мъжка мощност и някакво изконно българско наличие на човек крепко стъпил на земята. Това е татко ми, българин, затвърден в тази земя, обожаващ България и земята си, доста безрезервен ", описа актрисата.

Преди се е хвърляла на всеки план, тъй като това е насъбран опит. Сега гледа компанията, в театъра - за нея е значимо с кого ще репетира, освен режисьорът, той ще си тръгне. Но тези, които ще останат за подготовки, да са хора, с които ѝ е прелестно.

В днешно време съгласно нея няма толкоз обичани хора на екран, както е било по времето на Ку-ку и Каналето.

" Те ни обичаха като компания. И до момента в който бяхме единни, бяхме прелестни. В мига, когато, започнахме да се разделяме, стана неприятно ", разяснява актрисата.

Имало е огромни злодеи и преди, само че това, което е през днешния ден: да манифестираш омразата си, да я изписваш, да я избълваш, такова знамение не е било. " Време на манифестиране на омразата е, аз се стапям в такава среда ", сподели още Вачкова.

Вижте още от диалога във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР