Аз изпитвам уважение към президента Радев. Но за 2 месеца

...
Аз изпитвам уважение към президента Радев. Но за 2 месеца
Коментари Харесай

Борисов обясни защо в концепцията за сигурността е записано, че Русия е сред заплахите за България


Аз изпитвам почитание към президента Радев. Но за 2 месеца служебно държавно управление да смениш всички шефове. За 2 месеца да изхвърлиш Ф16. Не бих приказвал аз по този начин самоуверено за лобизам, тъй като обстоятелствата приказват друго яче. Няма какво да противопоставяме. За един месец те извъртяха една поръчка, която е за големи пари за България. Трябва да се водят договарянията и да се понижава цената. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка думите на президента Румен Радев за авиацията в ефира на bTV.

“Как ще приземяваме авиацията, като по време на нашето ръководство рекорден брой самолети бяха във въздуха. Като споделя лобисти да каже кой са. Прекрасна връзка имам с него, по всички тематики “, сподели още Борисов.

„ Чух и през вчерашния ден, че господин Станишев сподели, че Русия не ни е зложелател и в това време сме в НАТО. Това са тотално спорни изказвания. Във всички изявления на Столтенберг, на всички специалисти, Русия се сочи като съществена опасност, наред със Северна Корея. Цяло лято влачим танкове и самолети по автомагистралите на учения. Ако стане война, съветските ракети са ориентирани към България. Те не са ориентирани към един фронт, друг от НАТО. Затова ние доста прагматично казахме дай Боже да не стане война. Затова аз отнесох доста рецензии за ученията в Черно море. В доктрината ни, в случай че стане война, ние ще се борим на страната на НАТО “, сподели Борисов.

По думите му обаче европейският газов хъб „ Балкан “, с цел да стане мощен, ни би трябвало и съветски газ, освен азербайджански, азерски и така нататък Той разяснява още, че в бъдеще може да се заприказва и за отпадане на глобите за Русия.

Стараят се доста хората. Напредваме доста и в администрацията, разяснява министър председателят работата на министрите през първите дни на кабинета. Той показа и дали е почивал това лято: Използвах някой път като бяхме във Варна да се изкъпем.

" Кучето се споделя Бъки. Слуша доста, доста е отзивчив. Взаимно се възпитаваме ", разяснява министър председателят домашния си любим.



Той описа и за внучето си. Майка му и татко му го възпитават. " Мойте деца, в тази ситуация Венета учи в България, след това учи в Съединени американски щати. Разбира се бих поверил внучето си на българската просветителна система. Увеличават се учителските заплати и то не алегорично ", сподели още министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР